Netherlands NLD  

rss

  • rss
Nieuws - Amway
Dag van het Vrijwilligerswerk

2016.12.05 - 

De distributeurs en werknemers van Amway in 29 Europese landen helpen hun gemeenschappen verbeteren

Venlo, 5 december 2016 – Ter gelegenheid van de wereldwijde dag van het vrijwilligerswerk van de VN steunt Amway Nederland in het kader van zijn vrijwilligersactiviteiten – de Amway One by One-campagne –3 organisaties in Haelen, in Lage Zwaluwe en in Lochem.

Vrienden van Magdalena heeft als doel om voor alle bewoners van zorgcentrum St. Magdalena Haelen leuke activiteiten te organiseren, zodat de kwaliteit van hun leven door middel van amusement en uitstapjes verhoogd wordt. Dit project werd door Amway Business Owners Harrie en Lia Janssen ondersteund. Harrie als voorzitter en Lia als bestuurlid van de afdeling sponsoring. De Vrienden van Magdalena organiseert bijvoorbeeld elk jaar een Fancy Fair in het Zorgcentrum. Zo creëren ze financiële middelen voor de jaarlijkse boottocht. Ook  leuke optredens met clowns, speciaal voor de dementerende afdeling en het aanschaffen van kersverlichting en een radio-cd speler maken deel uit van dit mooie project.

Zorgboerderij De Zwaluw geeft mensen met een behoefte aan dagbesteding op de boerderij een welkom gevoel. Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of een autistische stoornis zijn hier van harte welkom. Het doel van de oprichters Ewoud en Corina van der Spek is om samen te genieten van de rust en de natuur op de boerderij. Dit  bijzondere project werd door Amway Business Owners Anton en Nettie Bom ondersteund door het helpen bij de aanleg van een kleinfruit boomgaard. De cliënten kunnen het fruit plukken en verkopen ten behoeve van de zorgboerderij. En Anton en Nettie Bom zijn  niet alleen: zij ondersteunen de zorgboerderij in het onderhoud van het gehele terrein samen met nog 30 vrijwilligers!

Stichting Hulpverlening heeft als doel om individuele financiële hulp te verlenen aan mensen die hiervoor buiten de reguliere hulp vallen in de oude gemeente Lochem. De Stichting helpt ook kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs. Dit waardevolleproject werd door Amway Business Owner Rita Asselman ondersteund als penningmeester van de Stichting die bijvoorbeeld een jongerenproject van de Stichting Welzijn Lochem heeft begeleid, waarbij d.m.v. cursussen kansarme jongeren van de straat worden gehouden om aan hun toekomst te werken.

Geef een reactie

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia