Netherlands NLD  

rss

  • rss
Nieuws - Amway
SA8 Baby Challenge

2017.06.08 - 

Hoe gaat uw baby de uitdaging aan met SA8?

Op 2 juni 2017 wordt het  SA8™ Baby Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel met verzachtend effect van AMWAY HOME™  gelanceerd. Om de introductie van dit product te vieren, organiseert Amway de SA8 Baby Challenge.

We zijn op zoek naar fotocollages die laten zien hoe baby’s de uitdaging aangaan met ons wasmiddel. Daarom verzamelen wij collages van kleine boefjes die knoeiden met hun ijsje, die chocola morsten op de nieuwe blouse van hun moeder of die zich uitleefden met verf. Hoe meer viezigheid en vlekken op de kleding van de baby en alles eromheen, des te beter!

Als u wilt deelnemen, stuur dan uw foto

Vermeld in uw e-mail ook de volgende gegevens:

  • Beschrijf wat er gebeurd is in 1-2 zinnen.
  • Noteer de voornaam van de baby, de leeftijd en of u de moeder/vader van het kind bent.
  • Indien u niet de moeder/vader van het kind bent dat is afgebeeld op de foto’s: U heeft hun schriftelijke toestemming tot publicatie/openbaarmaking van deze foto.
  • Vergeet niet om uw adres in te vullen, zodat we u de prijs kunnen toesturen als u de winnaar bent van de SA8 Baby Challenge!
  • Stuur uw foto in een .jpeg, .jpg, of .png formaat.

Als u een foto instuurt, bevestigt u akkoord te gaan met de wedstrijdregels van deze wedstrijd en verleent u Amway alle rechten. Zorg ervoor dat u alleen foto’s instuurt die u zelf heeft genomen!

Inzendingen worden verzameld van 08.06.2017 tot 16.07.2017.

Publieksstemming

Een selectie van de beste foto’s zal geplaatst worden op de Facebook-pagina van Amway Nederland voor een publieksstemming tussen 19.07 en 26.07.2017. Op 27.07.2017 sluit de stemming en wordt de winnaar bekend gemaakt.

1 jaar SA8 Baby
De prijs voor de beste fotograaf:

12 x SA8™ BABY Geconcentreerd vloeibaar wasmiddel met verzachtend effect van AMWAY HOME™ 1L

Wij houden u op de hoogte over het verloop van de wedstrijd op Facebook! In de tussentijd, kijken wij uit naar uw inzendingen. Deel de wedstrijd ook!

 

 

Geef een reactie

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia